Flisebelægning

Flisebelægning

Når det kommer til flisebelægning er NA Haveservice den foretrukne samarbejdspartner. Vi udfører alt i flisebelægning, hvad enten det er i beton eller granit fliser og resultatet er altid i orden.
Vi sørger altid for at underlaget er helt plan og i orden, så den nye flisebelægning ligger fuldstændig plan i mange år. Dette gælder ligeledes ved almindelige sætninger, støttemure, blokkanter og ved højbede m.m.

NA Haveservice kan lave alle typer fliseblægninger, hvad enten det er en ny indkørsel, terrasse eller bare en sti i haven. Det kunne ligeledes være rundt om huset eller om plænen, hvilket giver et rigtig flot look. En kant om plænen sikrer samtidig, at jeres nye robotplæneklipper ikke kører udenfor.

Vi laver ligeledes højbede i betonblokke til f.eks. surbundsbede, krydderurter eller køkkenhaven. Et lille plus ved et højbed er, at det giver en god arbejdshøjde, så man ikke potentielt får ondt i ryggen.

Betonfliserne fås i mange størrelser og farver, så de kan bruges i mange henseender. Dog kan der opnås et mere eksklusivt look med granitfliser.
Men spørg os endelig, da vi har rigtig mange års erfaring med belægning, og altid gerne giver et godt råd til, hvordan lige præcis jeres nye flisebelægning bliver helt perfekt og holder i mange år fremad.

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os