Profil

Profil

NA Haveservice er en lokal virksomhed fra Herning, som har eksisteret i over 20 år. NA Haveservice ejes af Niels Andersen, som selv bor i Herning og som er aktiv i firmaet sammen med yderligere 3 faste medarbejdere. Hertil kommer sæson-arbejdere og eksterne samarbejdspartnere.

NA Haveservice stræber altid efter tilfredse kunder, og vi lever af at opfylde kundernes drømme og ønsker, ligesom vi altid står klar med forslag og inspiration baseret på vores mange års erfaring.

Vi har altid haft mange faste kunder, både erhverv og private, som vi har arbejdet for gennem alle de år, hvor virksomheden har eksisteret. Men der er selvfølgelig altid plads til flere glade og gode kunder, som ønsker en stabil og effektiv virksomhed til at håndterer deres udenoms arealer med mere

NA Haveservice laver alt indenfor grøn vedligeholdelse med mere, for Erhverv, Ejer- og Grundejer- foreninger samt private.

For os er en aftale altid en aftale, og vi kommer til tiden. Vi tilstræber altid, at kunden er tilfreds med vores arbejde, og kører ikke før end vi selv og kunden er fuldt ud tilfredse med resultatet.

 

 

Ring eller skrive gerne til os på mail eller via kontakt formularen nedenfor, så finder vi altid den bedste løsning til netop jer, og sikrer at I får opfyldt jeres behov på bedste vis.

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os