Granit

Granit

NA Haveservice i Herning tilbyder alt indenfor granit, og med vores mange års erfaring kan vi altid sikre at du får den optimale løsning.

NA Haveservice sørger for alt, når vi snakker granit. Vi graver ud, så dit granitbed er i den valgte højde, samt vi vælger altid, i samråd med dig, den helt rigtige mængde granit, så laget af granit bliver det mest optimale.

De mest brugte granitskærver i de danske haver er sorte eller grå skærver. Men de kan ligeledes fås i hvide eller røde.

Størrelsen på granitskærverne afhænger selvfølgelig af kundens ønsker. Den mest almindelige størrelse er dog 8-11 mm. samt 11-16 mm. Dog kan granitskærverne fås i helt op til 50 mm.

Fordelene ved små granitskærver er, at affald som nedfaldne blade m.m. ikke sætter sig fast i skærverne. Det kan være et problem med de store skærver, da der er mere luft mellem og dermed mere plads til blade og grene m.m. De små granitskærver er samtidige mere behagelige at gå på.

Ved NA Haveservice benytter vi altid Fibertex ukrudtsdug som afdækning på jordlaget.  Det sikrer at ukrudt ikke vokser igennem. Fibertex ukrudtsdug lader til gengæld vand løbe igennem.

 

Skal du have lagt granitfliser, kan du læse mere om det under flisebelægning

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os