Hæk

Hæk

Hvad enten det er klipning af eksisterende hæk eller plantning af ny hæk, så kan NA Haveservice i Herning klare begge dele.

Vi klipper alle former for hække, hvad enten det er liguster, bøg, buske, bøgepur eller en anden slags hæk. Hvad enten de skal klippes traditionelt eller formklippes, så er vi altid klar. Vi laver også kraftigere beskæring af hække og buske. Med vores lange erfaring indenfor hækklipning, så garantere vi, at resultatet bliver 100 % i orden, og vi får ofte ros for det færdige resultat.

Vi tager desuden altid det afklippede affald med os efter aftale, og rydder altid pænt op efter os, så I kan nyde den nyklippede hæk uden at skulle tænke på andet.


 

Plantning af hæk

Hvis I derimod er blevet træt af jeres gamle hæk, eller det gamle hegn, så kan NA Haveservice ligeledes være behjælpelige med plantning af en ny hæk.
Vi klarer det hele, lige fra opgravning af den gamle hæk eller hegn til plantning af den nye hæk.


 

Hæktyper

Der findes mange slags hæk typer. De mest almindelige i Danmark er enten bøgehæk eller ligusterhæk.

Ligusterhæk

Der findes flere typer af ligusterhæk, bl.a. én type, som er stedsegrøn.

Det betyder, at den ikke taber bladene om vinteren, med mindre der er hård frost.  Liguster er meget hårdfør og behøver ikke meget for at blive en rigtig flot hæk.

Bøgehæk

Bøgehækken er ikke stedsegrøn, hvilket betyder at bladene visner ned. De fleste blade bliver dog siddende på grenene gennem hele vinteren, så hækken ikke bliver gennemsigtig og bar. Bøgehækken springer ud omkring april, hvor den samtidig smider de visne blade fra sidste år.

Bøgehækken er samtidig meget hårdfør og robust.

Hvis du er interesseret i bøgepur, kan NA Haveservice ligeledes rådgive om dette. Der findes billige bøgepur planter, helt ned fra 15 cm til 80 cm.
Bøgepur er egentlig bare en bred hæk, som dækker over et større areal. Bøgepur er f.eks. ideelt på skråninger, da det holder på jorden og samtidig er meget flot. Derudover dækker bøgepur rigtig godt af for ukrudt og andet, da der ikke er meget luft og lys, der slipper gennem.

Bøgepur kan formes som man vil have det, og NA Haveservice er altid klar med rådgivning om, hvordan dette kan gøres, så den helt rigtige højde og bredde opnås.

Hvad kan vi hjælpe med?

Kontakt os